Omgeving
Een ideale stek voor de echte rust- en natuurliefhebber:

De vakantiewoningen zijn gelegen aan de rand van het nationaal park " De Oosterschelde", aan de noordkant van Noord-Beveland.

De woningen liggen op een steenworp afstand van het strand en de Oosterschelde. Wanneer u op de zeedijk staat kunt u genieten van een prachtig uitzicht, van de zee, de Oosterscheldekering, en de Zeelandbrug. Het eiland wordt omringd door het Veerse Meer en de Oosterschelde. U kunt genieten van de grote verscheidenheid aan flora en fauna.
Zo is er voor ieder wat wils: u kunt fietsen door de polders en inlagen, een rondje Noord-Beveland (60km), of dwalen over het eiland en genieten van de uitgestrekte landerijen.
Voor de wandelaar is het op Noord-Beveland ook prachtig, slenteren langs de Oosterschelde, over de zeedijken, uitrusten in een vogelkijkhut, of door het bos bij het Veerse Meer.

Op het eiland vertrekken 's zomers verschillende veerboten naar Veere, Zierikzee, Wolphaartsdijk. Dit heet het rondje met een pontje.
Voor de waterrecreant is er ook voldoende actie te ondernemen:
Zwemmen, duiken, (boot)vissen, zeilen, surfen, sloep huren, waterskiƫn...
Bij slecht weer kunt u bijv. naar Waterland Neeltje Jans (de Oosterscheldekering) op 10km afstand, Emelisse bierbrouwerij op 8km, golfslagbad De woning ligt naast Familiecamping Orisant, met een speeltuin en animatieoprogramma (in het hoogseizoen). Het vissersdorp Colijnsplaat met de vismijn, ligt op 500 meter afstand. In het dorp zijn meerdere winkels en restaurants.op 6km, de visafslag op 500m, Zierikzee-Middelburg-Veere op 18km.

Op Noord-Beveland is het genieten van rust, ruimte, natuur en sportieviteit.