Categorie
Algemeen  Algemeen
Onderstaand staan de bezettingskalenders van de beide vakantiewoningen.
Voor vragen, opmerkingen ed staan wij u graag te woord.


Originele afbeelding(onder voorbehoud van typefouten)


Originele afbeelding(onder voorbehoud van typefouten)

Wilt u meer informatie over een bepaalde periode, prijzen, mogelijkheden, aanvraag of reservering?
Dan kan dit via ons CONTACTFORMULIER,
bellen mag natuurlijk ook: 0031-(0)113-371324
  Druk artikel af Verstuur artikel

op dit moment geen aanbiedingen


Voor meer info of reservering, KLIK HIER
  Druk artikel af Verstuur artikel

Als u thuis zorg en ondersteuning ontvangt, dan moet dat op vakantie toch ook kunnen.

Vakantiehuis Noord-Beveland en Hotel de Kroon werken samen met Zorgstroom, een van de beste zorginstanties van Nederland.
Als u logeert in het hotel of in een vakantiewoning, u hoeft zich niet te beperken in uw vakantieplannen. U krijgt de benodigde zorg op uw vakantie.

U heeft de volgende mogelijkheden:
- verpleging en verzorging, ook 24 uur per dag
- gespecialiseerde verpleging voor mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes, COPD e.d.
- hulpmiddelen: een hoog-laag bed, handbewogen rolstoel, toiletverhoger>

Het is allemaal eenvoudig te regelen.
Voor meer informatie/folder, een kostenberekening en het regelen van zorg en hulpmiddelen:

Zorgstroom
Brouwenaarstraat 4
4382 LK Vlissingen
telefoon: 0118-486400
fax: 0118- 486450
e-mail: vakantie@zorgstroom.nl
www.zorgstroom.nl
  Druk artikel af Verstuur artikel


Een ideale stek voor de echte rust- en natuurliefhebber:

De vakantiewoningen zijn gelegen aan de rand van het nationaal park " De Oosterschelde", aan de noordkant van Noord-Beveland.

De woningen liggen op een steenworp afstand van het strand en de Oosterschelde. Wanneer u op de zeedijk staat kunt u genieten van een prachtig uitzicht, van de zee, de Oosterscheldekering, en de Zeelandbrug. Het eiland wordt omringd door het Veerse Meer en de Oosterschelde. U kunt genieten van de grote verscheidenheid aan flora en fauna.
Zo is er voor ieder wat wils: u kunt fietsen door de polders en inlagen, een rondje Noord-Beveland (60km), of dwalen over het eiland en genieten van de uitgestrekte landerijen.
Voor de wandelaar is het op Noord-Beveland ook prachtig, slenteren langs de Oosterschelde, over de zeedijken, uitrusten in een vogelkijkhut, of door het bos bij het Veerse Meer.

Op het eiland vertrekken 's zomers verschillende veerboten naar Veere, Zierikzee, Wolphaartsdijk. Dit heet het rondje met een pontje.
Voor de waterrecreant is er ook voldoende actie te ondernemen:
Zwemmen, duiken, (boot)vissen, zeilen, surfen, sloep huren, waterskiën...
Bij slecht weer kunt u bijv. naar Waterland Neeltje Jans (de Oosterscheldekering) op 10km afstand, Emelisse bierbrouwerij op 8km, golfslagbad De woning ligt naast Familiecamping Orisant, met een speeltuin en animatieoprogramma (in het hoogseizoen). Het vissersdorp Colijnsplaat met de vismijn, ligt op 500 meter afstand. In het dorp zijn meerdere winkels en restaurants.op 6km, de visafslag op 500m, Zierikzee-Middelburg-Veere op 18km.

Op Noord-Beveland is het genieten van rust, ruimte, natuur en sportieviteit.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klein vakantiepark uitstekend geschikt voor uw familie (met kinderen):

Beide vrijstaande vakantiewoningen zijn gelegen op een klein vakantiepark, 350m van het (vissers) dorp Colijnsplaat aan de noordzijde van het eiland Noord-Beveland, en aan de voet van de zeelandbrug.
Originele afbeeldingOriginele afbeelding
Op dit park staan in totaal 30 vakantiebungalows. Het unieke van deze locatie is dat het ligt aan de rand van het nationaal park "De Oosterschelde". Met op 150m de zeedijk met daarachter de Oosterschelde. Als u over de zeedijk bent, kijkt u op een "openlucht zwembad" van zeewater. Dit wil zeggen een afgebakend stukje strand met daarbij een ondiep watertje, ideaal voor de (kleine) kinderen
Originele afbeeldingOriginele afbeelding.

Het vakantiepark ligt naast familiecamping Orisant, hier kunt u en/of uw kinderen gebruik maken van ondermeer de speeltuin, kantine, animatieprogramma,....

Originele afbeeldingOriginele afbeelding

Originele afbeeldingOriginele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Op Noord-Beveland:

Nationaal park "De Oosterschelde"
De gehele noordkant van Noord-Beveland ligt aan dit wonderschone nationaal park aan de Oosterschelde. Een stukje natuurschoon van ongekende waarde, met vele soorten flora en fauna. Veerse Meer
De zuidkant van Noord-Beveland ligt aan het Veerse Meer, een uitgesproken stek voor een dag (water)recreatie bv. zwemmen, surfen, waterskien, vissen, of het huren van een zeilboot, fluisterboot,....
Banjaardstrand
Op ongeveer 10 km van uw vakantieadres ligt dit fantastische strand aan de Noordzee. Een must om een keer naar toe te gaan.

Fietsen
U kunt op Noord-Beveland haar hartewens fietsen. Maak kennis met de vele gezichten van het eiland, te denken aan fietsen door de polders, de inlagen, langs het Veerse Meer,... Enkele fietsroutes zijn Rondje Noord-Beveland, Oosterschelde route, Bloemen Abdijroute,....

Wandelen
Een rondje Noord-Beveland, ongeveer 60 km, op 1 dag wandelen is misschien wat veel, maar elke dag een stuk(je) lopen is natuurlijk ook mogelijk. Heerlijk langs de zeedijk, turend over de Oosterschelde, een kijkje nemen in een vogelkijkhut, struinen over het strand, of door het bos in de Schotsman (pas op u kunt hier een ree of een schotse hooglander tegenkomen).Originele afbeelding Originele afbeelding
Colijnsplaat:
In het dorp Colijnsplaat kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, een lekker hapje eten bij een van de restaurants of gezellig een kopje koffie drinken in een café. Ook een must is natuurlijk de jachthaven en de vismijn. Hier wordt elke donderdag de verse vis gemijnd. Het pontje nemen naar Zierikzee is natuurlijk ook erg leuk en mooi.

Kortgene
Ook hier zijn meerdere winkels en restaurants. Neem eens een kijkje op het pas gebouwde havenfront en in de jachthaven.
In de zomer vaart er regelmatig een fietspontje naar Wolphaartsdijk.

Kamperland
In dit dorp is het VVV kantoor gevestigd, dus voor alle toeristische vragen kunt u hier terecht. Een nieuwe aanwinst is de Emelisse bierbrouwerij. U kunt hier een rondleiding krijgen en misschien nog wel leuker, een lekker glas Emelisse Abdijbier drinken. Vanuit Kamperland gaat ook een fietsveerboot naar Veere.

Wissenkerke
Wissenkerke, het dorp waar het gemeentehuis van het eiland Noord-Beveland staat. Breng een bezoek aan de molen ( de molenaar maalt hier nog steeds meel voor meerdere bakkers). Bezichtig de fraaie panden in de Voorstraat. Hier treft u ook HCR de Kroon aan. Het adres voor een heerlijke maaltijd of zomaar gezellig aan de bar of op het terras.

Wissebad
Zoals de naam al verklapt, is dit een openlucht zwembad in Wissenkerke. Dit is geopend van Mei tot September. Wie een vakantie doorbrengt in woning An d'n Diek of Ut Leste Uus heeft vrije toegang in dit zwembad.

Roompot, Vakantie Zeeland
Lekker een dagje zwemmen in het subtropisch zwembad (Kamperland).

Buiten Noord-Beveland
Colijnsplaat ligt centraal in zeeland, dus een prima uitvalbasis voor een dagje uit. Op ongeveer 30 minuten autorijden van uw vakantiewoning treft u onder meer de volgende historisch steden aan:

Middelburg
De hoofstad van Zeeland. Wanneer u een dagje naar Middelburg gaat, kunt u genieten van de vele monumentale panden, want Middelburg is al meer dan 1000 jaar oud. Natuurlijk zijn er ook vele gezellige terrassen, restaurants en winkels. In Middelburg vindt u ook miniatuur Walcheren.

Vlissingen
Als u een vakantie in Zeeland doorbrengt, hoort een bezoek aan Vlissingen er eigenlijk wel bij. Bekend om zijn boulevard aan de Westerschelde, waar de schepen binnen handbereik voorbij schuiven. En aanschouwt u de werkwijze van het loodswezen, dit alles onder een toeziend oog van Michiel de Ruyter. Voor u en de kinderen is een bezoek aan het Arsenaal, Reptielenzoo Iguana en de bioscoop CineCity een echte aanrader.

Goes
Misschien wel de meest aantrekkelijke stad in Zeeland. En wel om de vele gezellige terrassen en restaurants, het uitgebreide maar toch knusse winkelgebied. Bezichtigt u graag historische en monumentale panden, dan is een bezoek aan Goes zeker aan te raden.

Zierikzee
Vanuit Colijnsplaat de zeelandbrug over en u komt in het gezellige Zierikzee. Dwaal langs de oude (vissers)haven, de stadsmuren en het oude centrum, want dit is meer dan de moeite waard. Ook hier zijn vele gezellige terrassen en winkels.

Veere
Na alle grote steden genoemd te hebben, komen we uit bij het kleine, maar toch zo bijzondere stadje Veere. Het hele dorp is eigenlijk een groot museum te noemen, met een historisch centrum, Schotse huizen en ook nog meerdere jachthavens aan het Veerse Meer. Dus gezelligheid, restaurants, terrassen in overvloed.

Domburg
Noord-Beveland en Walcheren worden gescheiden door de Veersegatdam. Wanneer u deze over bent, rijdt u richting de vele badplaatsen die walcheren u biedt. Domburg, direct aan de Noordzee, is hiervan de oudste en wel de bekendste, met diverse winkeltjes, terrassen, strandpaviljoens.
  Druk artikel af Verstuur artikel


Wanneer u een vakantie wilt boeken op het vakantiepark,

heeft u een keuze uit 2 vrijstaande bungalows.


An d'n Diek

Ut Leste Uus

Algemene informatie

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... 1vooraanzicht28.jpg" align="middle" />

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... ichtfoto%202-30.jpg" align="middle" />

Type woning

Vakantiewoning/bungalow

Vakantiewoning/bungalow

Aantal Sterren

****

****

Bouwjaar

1996

2006

Oppervlakte woonkamer

30 vierkante meter

30 vierkante meter

Aantal slaapkamers

2

2

Aantal personen

4

4

Aantal douches

1

1

Aantal toiletten

1

1


https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... hnb/tuin%202-28.jpg" align="middle" />
https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... hnb/tuin%202-30.jpg" align="middle" />

Wisseldag

vrijdag, anders in overleg

vrijdag, anders in overleg

Korte, lange verhuur buiten seizoen

ja

ja


https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... b/schuur%202-28.jpg" align="middle" />

.https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... b/schuur%202-30.jpg" align="middle" />

Ligging

.

.

Afstand tot bushalte

2 km

2 km

Afstand tot strand en Oosterschelde

200 meter

200 meter

Afstand tot Colijnsplaat

500 meter

500 meter


https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... mping%20orisant.jpg" align="middle" />

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... slagboom%20vhnb.jpg" align="middle" />

Toegangsbepalingen

.

.

Huisdieren

1 TOEGESTAAN

Op aanvraag


.

.

Voorzieningen

.

.

Tuin

Ja, afgeschermd

Ja, afgeschermd

Tuinstoelen

Ja

Ja

Terras

Ja

Ja

Schuur

Ja

Ja

Barbecue

Ja, steen

Ja, steen

Keuken

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... nb/2011keuken28.jpg" align="middle" border="2" />Open keuken

met combi- oven en

5 pits gasfornuis (incl. wokbrander)

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... /2011keuken28-2.jpg" align="middle" border="2" />

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... nb/keuken30vhnb.jpg" align="middle" border="3" hspace="3" vspace="3" />Open keuken

met combi-magnetron en afwasmachine

Keukenlinnen

Nee

Nee

Wasvoorzieningen

Wasmachine

Wasmachine, Wasdroger

Badkamer

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... /2011badkamer28.jpg" align="middle" border="2" />

Douche, toilet

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... vhnb/badk30vhnb.jpg" align="absmiddle" border="3" hspace="3" vspace="3" />

Douche, hangtoilet

Voorzieningen gehandicapten

Rolstoel toegankelijk

Rolstoel toegankelijk

Samenwerking Zorgstroom

Ja

Ja


https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... nb/slaapk28vhnb.jpg" align="absmiddle" border="3" hspace="3" vspace="3" />

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... nb/slaapk30vhnb.jpg" align="absmiddle" border="3" hspace="3" vspace="3" />

Slaapkamer indeling

2 kamers

met 2 eenpersoons bedden

2 kamers

met 2 eenpersoonsbedden

Bedlinnen aanwezig

Ja

Ja

Kinderbed

Gratis, op aanvraag

Gratis, op aanvraag

Kinderstoel

Gratis

Gratis

Kinderbox
Ja, tegen vergoeding Ja, tegen vergoeding

Woonkamer

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... 2011woonkamer28.jpg" align="middle" border="2" />

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... hnb/woonk30vhnb.jpg" align="absmiddle" border="3" hspace="3" vspace="3" />

Zitgelegenheid

2 x Zitbank

Zitbank en 2 fauteuils

Satelliet kleuren TV

Ja

Ja

DVD-speler

Ja

Ja


.

.

Overig

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... /2011zijzicht28.jpg" align="middle" border="2" />

https://www.vakantiehuisnoordbeveland. ... s%20vhnb%202-30.jpg" align="middle"

  Druk artikel af Verstuur artikel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non augue vestibulum turpis vehicula rutrum. Nunc euismod mollis enim. Aenean diam. Suspendisse elementum ipsum consectetur lectus. Sed molestie, nunc sit amet cursus rhoncus, sem arcu porttitor tortor, at tristique libero mi a ipsum. Quisque porta lobortis risus.
  Druk artikel af Verstuur artikel

De huur per week bedraagt vanaf € 250,00 in het laagseizoen tot € 675,00 in het hoogseizoen.
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vakantieverblijf?
KLIK DAN HIER!

*Huur per week,
aankomstdag is vrijdag vanaf 15.00 uur, aankomst op zaterdag in overleg.
Vertrek is op vrijdag voor 10.30 uur, of op zaterdag in overleg.
*Huur van midweek,
aankomst op maandag (va 15.00 uur),
vertrek op vrijdag voor 10.30 uur (4 overnachtingen)

EXTRA KOSTEN:
- Kinderbed en Kinderstoel, GRATIS op aanvraag (zonder bedlinnen)
- Schoonmaakkosten € 40,00
- Hond € 35,00 per boeking
- Energiekosten € 3,50 per dag in de maanden Oktober tm April
- Bedlinnen € 7,50 per persoon per boeking
- Alles onder voorbehoud van typefouten

Wilt u een woning voor een langere periode huren, dan rekenen wij hiervoor een speciaal tarief

  Druk artikel af Verstuur artikel